Massages

Nieuw! Chi-machine

Dit toestel is het briljante resultaat van een 38 jaren durende onderzoek van Dr.Shizuo Inoue, voorzitter van "The Oxygen Association" in Japan ". De principes van de Chi Machine zijn gebaseerd op de resultaten van zijn onderzoek. De belangrijkste karakteristiek is de zachte en ritmische beweging. Het Japanse Ministerie van Gezondheid en Welzijn erkent de Chi Machine als therapeutisch toestel. Zij raden dagelijks gebruik van de Sun Ancon Chi Machine aan om een optimale gezondheid te onderhouden. In vele Japanse ziekenhuizen wordt de Chi Machine therapeutisch gebruikt.

De chi machine doet drie dingen in 15 minuten: verhoogt de zuurstof-, energie- en bloedcirculatie. Omdat je 15 minuten lang zachtjes heen en weer wordt geschud, zorgt deze massage voor beweging van je ganse lichaam. Het houdt in dat er gedurende langere tijd zuurstof aan de spieren geleverd wordt door de longen en bloedsomloop. We weten dat gebrek aan lichaamsbeweging en slechte bloedsomloop volgende zaken veroorzaakt:

 • Vermoeide en pijnlijke spieren
 • Slechte spijsvertering, verstopping,
 • Artritis, (lage) rugpijn, rugklachten
 • Nervositeit, stress
 • Algemene pijn en slapeloosheid
 • Slechte werking van de interne organen
 • Astma
 • Periodieke pijnen,
 • Cholesterol, te hoge of te lage bloeddruk, bloedarmoede
 • Chronische ziekten
 • Overgewicht

De goudvismethode

Iedereen die een chi beurt heeft ervaren, kan getuigen van het zalige gevoel dat door je lichaam gaat wanneer je zachtjes gewiegd wordt van de voeten tot de heup, van de heup tot de borst, van de borst tot de nekwervels en het hoofd. De chi machine stimuleert de twee roterende lichaamsdelen (nek en heup) en veroorzaakt een beweging zoals die van een zwemmende vis. De hele wervelkolom en al zijn verwante spieren worden lichtjes gemasseerd en losgemaakt. Door de zijdelingse beweging van de ruggengraat vermindert de druk op de wervels en krijgt men een gevoel van welbehagen. Wanneer we een vis zien zwemmen stellen we vast dat de links-rechts beweging van zijn staart een zachte beweging van iedere wervel teweegbrengt. Uit dit fenomeen haalde Dr. Inoue zijn inspiratie en noemde het "the Goldfish Method".

Duurtijd 30 min.
Prijs: 7€

Bij een behandeling gratis 15 min. inbegrepen

 

WellDone Relaxatie massage

U wordt meegenomen op avontuur en zoektocht naar een weldoende massage voor totale ontspanning van lichaam en geest.

Duurtijd 60 min.
Prijs: 65€

WellDone Relaxatie rugmassage

Duurtijd 30 min.
Prijs: 35€

Chakra Stone massage

Magische gewaarwordingen van exotische kuuroorden. Gebruik van vulkanische stenen: warm, trillingen van energie.
De vulkanische stenen stellen juwelenkistjes met frequenties, kleuren en warmte voor. Verwarmd en aangebracht op de chakra punten van het lichaam, geven ze trillingen door en laten energieën vrij die rust en welzijn inblazen. De invloed van de stenen verbindt zich aan de Ayurvedische  massage: handelingen die zich uitdrukken door langzame omhullende bewegingen in staat om te ontspannen en de spanningen van lichaam en geest op te heffen, met een buiten-gewoon harmoniserend en terug in evenwicht brengend effect.

Duurtijd 90 min.
Prijs: 84€

Chocolat massage

De massage die u vertroetelt!
De cacao, een bron van geluk: rijk aan positieve effecten.
De cacao bevat anti oxidanten en natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het hele organisme: de cacaoboter, met zijn verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende, anti-veroudering werking; de minerale zouten, met hun herstellende werking; de looistof met zijn afslankende werking zijn alcaloide, de theobromine helpen onder andere bij de productie van endorfine, de substantie die de werking van sertonine verhoogt, de neuro seingever van rust en goed humeur.
De gewaarwording en de effecten van onze “Chocolat massage” geven een speciale voldoening: hij geeft niet alleen een diepe rust en een gevoel van totale ontspanning, maar bij verzacht en voedt de huid van ons lichaam.

Rugmassage
Duurtijd 30 min.
Prijs: 35€

Massage
Duurtijd 60 min.
Prijs: 75€

Hot Balm Candle massage

Een nieuw wellnessritueel voor lichaam en gelaat, heerlijke geuren, de warmte van warme kaarsen gecombineerd met het plezier van aangename masage en een diepe huidverzorging. Waardevolle plantenboter voeden, herstellen en regeneren de huid... uitermate subliem.

Duurtijd 60 min.
Prijs: 117 €